Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

Kifinomult otthon a Pozsonyi út legszebb részén

Ritka kincsre bukkanunk, ha a Pozsonyi úton sétálva felfelé tekintünk, a magasban ugyanis egy igazán különleges lakást találunk.

Minél közelebbről szemléljük, annál több egyedülálló megoldást és finom részletet fedezhetünk fel benne, amik újszerűvé és otthonossá varázsolják ezt a nem mindennapi ingatlant.

345150.jpg

Ez a gyönyörű lakás prémium minőségű felújításon ment keresztül, aminek köszönhetően egyszerre lett modern, biztonságos és esztétikus. Az átépítés során a kényelem és a biztonság fő szempontok voltak. A beépített klíma, az elektromos redőnyök és szúnyoghálók mind a luxus érzetét erősítik, az acél, biztonsági bejárati ajtó megnyugvással tölti el az itt lakókat.

345152.jpg

Színvilágában főként a szürke és a földszínek dominálnak, amelyek minden helyiségben jelen vannak.  A szürkés árnyalatok modernitást, a földszínek melegséget és nyugalmat sugároznak, így együtt egy igazi XXI. századi otthon hangulatát teremtik meg.

345149.jpg

A lakás meghittségéhez nagymértékben hozzájárulnak a gipszkarton álmennyezetbe épített, illetve a különböző helyekre rejtett fényforrások. Ezek az egyedi világításmegoldások igazán kellemes atmoszférát teremtenek az itt lakók számára.

345148.jpg

Az ingatlan három szobával rendelkezik, amelyeket az egyedi gyártású beépített szekrények még egybefüggőbbé és esztétikusabbá varázsolnak. A határoló falak vastagítást és hangszigetelést kaptak, így az itt élőknek nem kell a külső zajok miatt aggódniuk.

345147.jpg

A mesébe illően szép amerikai konyhás nappali a lakás szíve, a jókedvű főzőcskézések, közös étkezések, nagy családi pillanatok helyszíne. A lakás többi részéhez hasonlóan a konyha is felújításon esett át, speciálisan beépített világítást, a lakás többi részéhez igazodó bútorzatot és gépesítést kapott.

Ez az elbűvölő lakás most éppen eladó!

 

 hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Stílusos otthonok
Lemondások nélkül
Budapest zöldövezetében keresett új otthont a háromgyerekes család, akiknek sokrétű igényeit csak igazán átgondolt tervezéssel és több formabontó ...

Stílusos otthonok
Vakáció otthon
Egyszerre nyári lak, alkotóműhely és családi-baráti partik helyszíne ez a szentendrei ház. Nyaranta ide költöznek át Juciék, hogy minden előnyét ...

Stílusos otthonok
Mese a toronyból
A pesti belváros különleges tereire bukkant az a háromtagú család, aki rengeteg munkával és szakértői segítséggel alakította át toronyszobával ...

Stílusos otthonok
Álomotthon Szegeden
Mint minden szegedi kisgyermek, Éva is hamar megismerte szeretett városának történelmét, és gyakran tűnődött azon, milyen titkokat őrizhetnek az ...

Stílusos otthonok
Tenger a lakásban
A nyári égbolt tisztaságát és a tenger ígéretét költözteti a lakásba a Designers Guild új kollekciója kékben.

Stílusos otthonok
Egy régi ház új élete
Az újpesti házat a harmincas években építették, amelynek állapota talán sokakat elriasztott volna, de az építkezni szándékozó fiatal házaspárt, ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek