hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Zöld utat a még zöldebb házaknak!

2020-ban, a fokozódó klímaválság évében különösen fontos, hogy milyen termékekkel vesszük körül magunkat, milyen technológiákkal építkezünk.

A tetőcserép és házunk energiaellátásának kiválasztásánál nem csak arról döntünk, hogyan védekezünk az időjárás viszontagságaival szemben. A jövő világképét minden egyes újonnan épülő vagy felújított épület meghatározza, mivel ezek nagy hatással vannak a környezetre. A Terrán Generon kitűnő megoldást kínál.

Terran-Generon-01.jpg

Mikor indult a Terrán sikertörténete?

Az idén 100 éves Terrán startupokat meghazudtoló lendülettel és a folyamatos, innovatív megújulás képességével ápolja és fejleszti egy mai napig 100%-osan magyar tulajdonban lévő, tradicionális családi vállalkozás alapjait. A cég 100 éve egy ember álmaként indult útjára, mára egy nemzetközi cégcsoport dolgozik azért, hogy továbbra is az építőipar meghatározó szereplője maradjon. 

Ennyi idő után is sikerül tartani a lépést az egyre növekvő vásárlói igényekkel. Mi a cég legújabb fejlesztése?

A Terrán Generon napelemes tetőcserép, amely egy forradalmi innovációnak köszönhetően lépést tart a lakosság elvárásaival, és professzionális választ ad korunk technológiai kihívásaira. A napcellákat speciális módon integráljuk az egyes tetőcserepekre, olyan formán, hogy azok felhelyezése és megjelenése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekével. Mindezt úgy, hogy a tető eredeti védelmi funkciója a teljes tetőfelületen tökéletesen biztosított.

EM1X0012.jpg

A tetőcserepek új generációja a megszokott szerepeken túl még egy funkciót képes betölteni: energiát termel az otthon lakói számára, ráadásul kompromisszumok, lemondások nélkül. A Generon segít abban, hogy házunk minél nagyobb százalékban megújuló napenergiát használjon. Ezáltal nemcsak a villanyszámlát csökkenti, hanem otthonunk ökológiai lábnyomát is.

Búcsút mondhatunk a hatalmas nagypaneles rendszereknek?

A Terrán Generon hatékonyságban és teljesítményben is felveszi a harcot a klasszikus szolár panelekkel, ráadásul az általa kínált esztétikai élmény is sokkal nagyobb. Otthonunk az utolsó részletig – madártávlatból és közelről tekintve is – páratlan szépségű lehet, nem kell a technika javára kompromisszumokat kötni! A betoncserépbe integrált napcelláknak köszönhetően nincs felesleges tetőáttörés, így a termék prémium megjelenést biztosít az ingatlan számára és növeli annak értékét. Az adott ház így illeszkedik egy modern utcaképhez vagy éppen kitűnik a többi közül. A magas minőség által nyújtott életérzés egy emberöltőn keresztül elkíséri tulajdonosát.

EM170030.jpg

Gondoljunk már most a jövőre! Amennyiben most aktuális a tetőépítés, vagy -csere, de a Generon napelemes tetőcserép beszerzését későbbre tervezi, akkor válassza a Zenit vagy Rundo termékcsalád elemeit, amelyek mérete és formája tökéletesen illeszkedik a napelemes tetőcserép paneleihez és belesimulnak a tető síkjába. Első ránézésre annyi különbség látható csupán, hogy a Generonon megcsillan a napfény, ezzel is azt üzenve, hogy ez a tető – és az alatta lévő család – igazán naprakész, az otthon látványa pedig szemet gyönyörködtető!

A Generont hazai és nemzetközi piacon is üdvözölte a szakma?

Az úttörő fejlesztés 2019-ben a hazai Construmán és a Coneco szlovákiai építőipari kiállításon is elnyerte a nagydíjat, ezenkívül az E.ON Energy Globe Awardon szintén elismeréssel tüntették ki, a GENERON kategóriagyőzelemmel zárta a versenyt.

Az eddig megvalósult projektek és vásárlói visszajelzések mind pozitív tapasztalatokról számolnak be, jelzik, hogy jó úton haladunk.



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Inspiráló helyiségek
Dzsungel varázsütésre: kukkants be Edit mesés kertjébe
A csodás angol vidéken, Dél-Yorkshire-ben járunk. A multikulti ország jó alapot adott ahhoz, hogy Edit a kertjében mutassa meg a sokszínűséget, ...

Dekor
Álomból házak: interjú a Scott ikrekkel
Pöröllyel bontott falak, új terek, sok humor: ez nem lehet más, mint Drew és Jonathan Scott, akik a nálunk is népszerű tévéműsorukban szereplő ...

Dekor
Színes falak, vidám otthonok
Ha szeretnéd otthonodat vidámabbá tenni, nem kell minden helyiséget átfestened. Olykor már egy-egy kisebb falszakasz színének megváltoztatása is ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Hírek
Megjelent az OTTHON februári száma!
Ha február, akkor új időszámítás. Legalábbis az OTTHON háza táján, hisz évről évre ilyenkor kínálunk egy csokorral az új évben ránk váró ...

Hírek
Pillants be a megújult nádasdladányi Nádasdy-kastélyba
Augusztus 3-ától újra látogatható a megújult nádasdladányi Nádasdy-kastély.

Hírek
A kert, a terasz - kapcsolat a természettel
Egy szellős beépítettségű lakópark gondozott kertje, tágas közterekkel, játszóterekkel, szabadtéri fitneszparkkal élhető és élvezhető környezetet ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek