hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Hivatalos: ez lesz az év színe 2021-ben

A „Merész Kezdet” elnevezésű árnyalatot választotta 2021-ben az év színének a Dulux festékmárka gyártója, az AkzoNobel.

Merész kezdet

A Merész Kezdet egy meleg, természetes, földes árnyalat, mely támogatást és stabilitást sugároz. Az idei trendjóslatok szerint eljött az ideje, hogy átgondoljuk életünk fontos dolgait, ezért egy olyan árnyalatra esett a választás, amely szilárd alapot biztosít személyes és kollektív szinten is ahhoz, hogy rá merjünk lépni a változás útjára – írja közleményében a márka.

A “Merész kezdet” és 4 kiegészítő palettája tökéletesen használható arra, hogy kapcsolódjunk önmagunkkal és a világgal - hogy összefogjunk, és közösen merjünk bátrak lenni, és kialakítsunk egy olyan világot, amilyenben mindig is élni szerettünk volna. A továbbiakban bemutatjuk, hogy mit képvisel a Merész Kezdet négy palettája, illetve hogy hogyan használható otthonaink átalakítására.

evszine2021.jpg

#1 Az Időtlen paletta

Kiegyensúlyozott és nyitott, hagyományőrző, de mégis modern. Egy olyan paletta, amely összekapcsolja a múltat, a jelent, és a jövőt. Kortárs és hagyományos árnyalatok gyűjteménye, melyek egyensúlyban vannak a Merész kezdettel, így energikus, de mégsem harsány vagy domináns hatást keltenek. Inspiráló, semleges hátteret teremthetünk meg a paletta színeivel ahhoz, hogy úgy érezzük, készen állunk a jövőre.

Ez a paletta csodás kiegészítése lehet minden hagyományos és modern stílusban berendezett otthonnak, hiszen illik a kézműves darabokhoz, valamint a természetes anyagokhoz is, ezáltal szinte végtelen variációban kombinálható saját ízlésünknek megfelelően.

newsroom-Dulux-Colour-Futures-Colour-of-the-Year-2021-Timeless-Colors-Palette-Inspiration-Global-162P.jpg

#2 A Bizalom paletta

Meleg, barátságos és hívogató – így foglalhatók három szóban össze a Bizalom paletta természetes árnyalatai. A Merész Kezdet köré épülő földárnyalatokkal gazdagított válogatás kiváló ötleteket adhat arra, hogyan alakítsuk át otthonunkat a befogadás színterévé.

Ezekkel a tónusokkal egy olyan helyet hozhatunk létre, ahol megbízunk egymásban, ahol mindenkit szívesen látunk, és ahol nem számítanak a különbségek. Erőt meríthetünk az egymásba vetett bizalomból, hiszen közösen összekapcsolódva szinte legyőzhetetlenek vagyunk. Ezt szeretnénk kommunikálni ezzel a palettával. Ezek a kifinomult, rafinált árnyalatok remekül kombinálhatók rézzel, márvánnyal, bársonnyal, és egyéb klasszikus anyagokkal.

newsroom-Dulux-Colour-Futures-Colour-of-the-Year-2021-Trust-Colors-Palette-Inspiration-Global-161P.jpg

#3 Az Föld paletta

Mindannyiunk otthona, a kék bolygóként is emlegetett Föld, ezért nem véletlen, hogy ebben a palettában a Merész Kezdet kék és zöldes árnyalatok társaságában jelenik meg. Ez a gyűjtemény a természetet tükrözi, azt az ősi természeti világot, ahonnan az ember is származik. Amellett, hogy saját gyökereinkhez visz minket vissza, a külvilágot is beengedi, és segít az embert újra összekapcsolni a földdel.

Szilárd alapot ad a közös növekedéshez, és felhívja figyelmünket arra, hogy óvjuk a Föld kincseit, s gazdagodjunk együtt azokkal. Ezek a tónusok kiválóan párosíthatók kerámiákkal, növényekkel, természetes fafelületekkel és újrahasznosított bútorokkal.

newsroom-Dulux-Colour-Futures-Colour-of-the-Year-2021-Earth-Colors-Palette-Inspiration-Global-163P.jpg

#4 A Kifejező paletta

Fel tűnő, büszke, hangos – szeretne látni és látva lenni. A Kifejező paletta nem próbálja bújtatni a valóságot merész piros és rózsaszín árnyalataival.

Önkifejezésre és öntudatosságra ösztönöz minket, a Merész Kezdet stabilitása mellett ez a gyűjtemény vitalitást, energiát és személyiséget hoz életterünkbe. Lehetőséget ad arra, hogy otthonunk hűen tükrözze, hogy kik vagyunk valójában – hiszen a változás bennünk kezdődik. Bátorság és egyediség – ezt a palettát bátran párosíthatod színes, mozgalmas mintákkal, modern bútorzattal és különböző világos színű fapadlókkal.

newsroom-Dulux-Colour-Futures-Colour-of-the-Year-2021-Expressive-Colors-Palette-Inspiration-Global-160P.jpg



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Hírek
Megjelent az OTTHON magazin májusi száma
Talán a hirtelen betoppanó nyárias idő és a hónap ünnepei – a gyereknap és az anyák napja – vezéreltek minket abban, hogy májusi lapszámunk igazán ...

Inspiráló helyiségek
Teremtett csoda: egy varázslatos debreceni kert
Húsz éve, laikusként döntötte el Anikó, hogy az egyszerű udvarból nagybetűs kertet varázsol. Kitartása, kíváncsisága és növényszeretete sokszínű ...

Dekor
Színes falak, vidám otthonok
Ha szeretnéd otthonodat vidámabbá tenni, nem kell minden helyiséget átfestened. Olykor már egy-egy kisebb falszakasz színének megváltoztatása is ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Hírek
2022 színe neked is tetszeni fog
Az „Evergreen Fog” csodás szürkészöld árnyalatát választotta a jövő év színének a Sherwin-Williams festékgyártó cég.

Hírek
Szertelen Képzelet: ismerd meg a 2023-as év színét
A Szertelen Képzelet természet inspirálta, aranyló zöld árnyalatát választotta a 2023-as év színének a Dulux.

Hírek
Ez az árnyalat lehet 2021 egyik legtrendibb színe
Egy festékgyártó cég máris kihirdette 2021 trendszínét. Mutatjuk, melyikről van szó!








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek