hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Ahol jó élni, avagy a lokáció biztosította lehetőségek

Újbuda a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő része, ahol a rozsdaövezetek gyors ütemben alakulnak át a modern kor igényei szerint, miközben folyamatos fejlesztések zajlanak az oktatás, az egészségügy, illetve a szabadidős tevékenységek, sportolás, szórakozás területén is.

A SISKIN Cégcsoport évtizedek óta jelen van a 11. kerület életében, több sikeres lakópark-projekt fűződik tevékenységéhez. Jelenleg a Szerémi és a Budafoki út által határolt hatalmas területet varázsolja szerethető élettérré.

budai1.jpg

A Budai Walzer névre keresztelt lakópark első ütemében három, már az idén birtokba vehető épület várja változatos alapterületű és kialakítású otthonokkal a beköltözni vágyókat. A 8 hektáros telek ideális elhelyezkedése megalapozza a nyugodt, gondtalan életet, ugyanis szinte minden egy karnyújtásnyira megtalálható, ami biztosítja a mindennapi életvitelhez igazodó igények kielégítésének lehetőségét. Csupán két-három perc séta a Duna-part, de bringára pattanva a Kopaszi-gát, vagy a számos kikapcsolódási és sportolási lehetőséget kínáló DunaFok szabadidőpark is könnyen elérhető. A lakópark épületei között húzódó tágas zöldterületen kialakított szabadtéri edzőpark mellett a közeli Nyéki Imre uszoda bővíti a sportolási lehetőségek tárházát.

Aki távolabbi úti célokat szemelt ki magának, az a Budai Walzer tőszomszédságában újonnan kialakított buszmegállókban tud bekapcsolódni a főváros tömegközlekedésébe, vagy akár a Fehérvári úton közlekedő villamosok felé is veheti az irányt, amelyekkel Óbuda és Hűvösvölgy, vagy a másik irányba a Kamaraerdő is elérhető. Továbbá pár perc utazással a Bikás parknál a négyes metróra, és az 1-es villamosra lehet átváltani, ezáltal további átszállások nélkül biztosított a Kelenföldi vasútállomásig, illetve a belvárosig történő eljutás.

A közelben található Savoya Park mellett a kerületben hamarosan újabb gigantikus bevásárlóközpont nyílik Etele Pláza néven, amely az Allee-val együtt magas színvonalon elégíti ki a vásárlók és a szórakozni vágyók igényeit. Természetesen a környékről nem hiányoznak a népszerű élelmiszerláncok sem, ahogy éttermekből, kávézókból és a változatos szolgáltatásokat nyújtó kisebb üzletekből sincs hiány.

budai2.jpg

A Budai Walzer ügyes kialakításának köszönhetően az épületek között nem lesz járműforgalom, a mélygarázsokat a lakópark körüli utakról lehet majd megközelíteni. A környék jól kiépített úthálózatának köszönhetően autóval bármely irányba gyorsan átszelhetjük a várost, a lakópark közelében épülő Új Duna-híd pedig új perspektívákat nyit Csepel és a soroksári rész megközelítésében. A tervek szerint a 2x2 sávos Galvani hídon átvezetnek egy villamosvonalat, illetve a gyalogos járdától jól elkülönítve egy széles kerékpárút is kialakításra kerül.

A tágabb értelemben vett környéken javában zajlanak a kórházi és felsőoktatási fejlesztések is, továbbá érdemes megemlíteni a kerület kulturális életét, mely az utóbbi években nagyon felpezsdült. A pandémia általi korlátozásokat követően számtalan kiállítás, tárlat, előadás, koncert várja majd újra az érdeklődőket. Egy biztos, a 11. kerületben szinte lehetetlen unatkozni.

budai3.jpg

Aki közelebbről is megismerkedne a Budai Walzer lakóparkkal, az a www.budaiwalzer.hu weboldalon szemügyre veheti a lakáskínálatot és a SISKIN Trend facebook oldalon (www.facebook.com/siskintrend) folyamatosan nyomon követheti az építkezést. (x)

budai00.jpg



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Inspiráló helyiségek
Új otthon a cserépkályha körül
A polgári lakások kényelmes, napfényes tereikkel, impozáns belmagasságukkal és könnyen alakítható beosztásukkal rengeteg lehetőséget kínálnak, ha ...

Utazás
Lenyűgöző látvány: ilyen lesz a megújuló Budavári Palota
Elkészültek a látványtervek a megújuló Budavári Palota homlokzatáról és belső tereiről.

Dekor
Már Budapesten is elérhetőek a Moroso bútorai
A több mint 70 évvel ezelőtt alapított olasz márka, a Moroso a nemzetközi design világának haute couture brandje, a kárpitozott bútorok vezető ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek