hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Februárban újra Ambiente szakvásár Frankfurtban

2023. február 3. és 7. között rendezik Frankfurtban az Ambiente, a Christmasworld és a Creativeworld szakvárásokat.

Három kiállítás együtt

Februárban egy kiállítás keretein belül tekinthetnek meg három kereskedelmi vásárt az érdeklődők Frankfurtban. A Christmasworld vásáron a karácsony és az ünnep tematikáját járják körbe, fókuszban az újdonságokkal, 2023-as trendekkel. A Creativeworld nemzetközi hobby-, barkács- és művészkellékek legfontosabb szakvására jövőbe mutató trendekkel, a legújabb anyagokkal és számtalan szakmai előadással. Az Ambiente vásáron a lakberendezés területét képviselő kiállítók nyújtanak inspirációs forrást a lakberendezési dizájn, a beltéri dekoráció és berendezési tárgyak iránt érdeklődő vásárlók és szakemberek számára.

ambiente1.jpg

Már több mint 4700 kiállító jelezte részvételét, így együttesen a világ legnagyobb vásári platformját alkotják. A koronavírus járvány után végre lehetőség nyílik a személyes találkozókra, a hálózatépítésre, üzleti kapcsolatok kialakítására.

Ambiente újdonságok

Az Ambiente idei újdonságai közé tartozik az úgynevezett Ambiente Working: ebben a szekcióban bemutatkoznak az új irodaszerek. „Az otthon és az iroda közötti határok összemosódtak. Ez jelentős változásokat hozott az irodaszergyártók termékportfóliójában. Megváltoztak többek között az értékesítési csatornák és a célcsoportok is” - mondta Yvonne Engelmann, a Living, Giving, Working ágazatok igazgatója.

interior-decoration-jlv-09.jpg

Az Ambiente Trends 23+ a fenntarthatóságra, az újdonságokra és a dizájnikonokra koncentrál. Egy átfogó képet mutat a fogyasztási cikkek szektorának új termékeiről – ez 2023-ban főként a modern munkahely fogalmát jelenti. Rengeteg inspiráció, napi előadások várják a látogatókat, hogy jobban elmélyedhessenek a trendek világában.

ambiente3.jpg

Fotók: Messe Frankfurt/Jean-Luc Valentin



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

Dekor
Az olajfák alatt: interjú a Napsütötte Toszkána írójával
A Napsütötte Toszkána nemcsak Frances Mayes leghíresebb könyvének címe, de az élete része is: itt születnek csodás történetei.

Stílusos otthonok
Nagyvilági hangulat: négy kozmopolita lakás
Különböző kultúrák találkozása, multikulti hangulat: ez jellemzi a kozmopolita otthonokat. Ha téged is vonz ez a lakberendezési irány, kukkants be a ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Hírek
„Living” – lakberendezés az Ambiente dizájnvásáron
A világon egyedülálló termék-mixben prezentálják a híres dizájn-márkák, manufaktúrák a lakberendezés és dekorálás újdonságait.

Dekor
Vidám design porcelánra
Jaime Hayon a neves sztárdesigner ezúttal a Vista Alegre számára tervezett néhány vidám porcelántárgyat, amelynek minden egyes darabja pompás ...

Hírek
Kihagyhatatlan trend- és különbemutatók az Ambient dizájnvásáron
A „Living” kiállítás inspiráló kínálatán túl, az Ambiente értékes extrák sokaságát kínálja látogatói számára.








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek