hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Fókuszban a tudatos életmód: megújul az ADA márka

"ADA. Mindful Living." néven új márkával jelenik meg a piacon az ADA Möbelwerke 2023 őszén. A családi vállalkozás azt a célt tűzte ki, hogy lehetővé tegye az emberek számára, hogy tudatosan és harmóniában éljenek, mindezt a jól ismert osztrák otthonosság és nyugalom életérzésével ötvözve. A kézműves tökéletességgel készült, fenntartható bútorok tükrözik az ADA értékeit - felelősségteljes, hagyománytisztelő, szenvedélyes - melyek a bútorokban, szolgáltatásokban és kommunikációban is megnyilvánulnak a vállalat részéről.

Margot Wisiak, az ADA marketing vezetője kiemelte: "Célunk az, hogy közvetlenül elérjük a vásárlókat, átláthatóbb kommunikációt biztosítsunk, és hatékonyabban dolgozzunk. Az ADA termékek keresletét és vonzerejét növelve segítünk a kiskereskedőknek is sikeresebben értékesíteni. Az új "ADA. Mindful Living." márka egyesíti az eddigi ADA AUSTRIA prémium és ADA trendline márkákat, így erősebben jelenünk meg a piacon egy egységes, erőteljes üzenettel."

Gerhard Vorraber, az igazgatótanács tagja hangsúlyozta a márkaimázs és a hosszú ideje partnerként szolgáló kiskereskedők közötti kapcsolat fontosságát: "Az inspiráló, a vásárlók igényeire reagáló modern márka elengedhetetlen. Csak így érhetjük el, hogy a vásárlók kifejezetten ADA bútorokat keressenek az üzletekben. ADA bútorokat, amelyeket a kiskereskedő partnereink értékesítenek."

ada1.jpg

Az új márka célja, hogy közelebb hozza az embereket a tudatos életmódhoz. A márkanév maga is erre utal: "ADA. Mindful Living" vagyis a "Tudatos Életmód" arra ösztönzi az embereket, hogy a zajos, rohanó világban találják meg a nyugalom és a biztonság szigetét - a saját otthonukban.

Az új arculat is a márka értékeit hangsúlyozza - felelősségteljes, hagyománytisztelő és szenvedélyes -, valamint a "Mindful Living" karakterét. Az áramvonalas logó és a Kelet-Stájerországból származó, természetes, autentikus színek Ausztria legnagyobb kárpitozott bútorgyártójának gyökereit tükrözik. Az image képek az élet valóságos pillanatait mutatják be, ahol nevető párok beszélgetnek a kanapén, háziállatok próbálják elcsenni az étkezőasztal körül a rágcsálnivalókat, és párnák között bújócskáznak a gyerekek - hétköznapi élethelyzetek, amelyek a mindennapi élet jellemzői.

Az új márkanévvel az ADA új alapkínálatot is bevezet, amely a Sleeping, Seating és Dining termékcsaládokból áll. Az ADA legfontosabb, legnépszerűbb bútorai emellett továbbra is megtalálhatóak maradnak. “Ez azt jelenti, hogy a piacon népszerű, keresett bútorok továbbra is elérhetőek lesznek a vásárlók számára, és a kiskereskedők továbbra is kihasználhatják meglévő ismereteiket. Mivel folyamatosan fejlődünk, természetesen már most is dolgozunk a márka új fejlesztésein" - tette hozzá Gerhard Vorraber, az igazgatótanács tagja.

ada2.jpg

Az ADA ősszel 32 új bútort kínál a vásárlóknak, melyek között megtalálhatóak már ismert modellek és vadonatúj tervezések egyaránt. A választék széleskörű és minden funkciót tartalmaz, amely az ADA bútorokra jellemző. Az állandó kínálatban is széleskörű termékdifferenciálást kínál a márka, amely számos vonzó értékesítési érvekkel rendelkezik. Az ADA alapkínálata a kiskereskedelmi térben is magasabb szintre kerül, kiemelve a rugalmasságot, láthatóságot és a fenntartható, kényelmes márkaarculatot. Az összehangolt reklámkampányok tovább erősítik értékesítést a kiskereskedelmi helyeken.

Az ADA továbbra is hangsúlyozza a digitális és online jelenlétet, amely támogatja az új márkaidentitást. Az ADA bútor-konfigurátor például egy olyan újdonság, amely kiterjesztett valóság funkciója révén, lehetővé teszi az egyéni kanapétervezést. Az ADA márkabevezető eseményét október elején Bécsben tartják, ahol a nagyközönség számára is megtekinthető lesz egy ADA bútorokkal berendezett lakótér.

Margot Wisiak, az ADA Möbelwerke marketing vezetője hozzátette: "Családi vállalkozásként és több mint 65 év tapasztalatával Ausztria legnagyobb kárpitozott bútorgyártójaként komoly felelősséget érzünk a hosszú élettartam és az otthoni kényelem terén. Az új márkaarculatunk tükrözi, hogy kik vagyunk: azok, akik segítenek lassítani a mindennapokat, és egyensúlyt hoznak az életbe. Szilárdan hiszünk abban, hogy az életminőség javul, ha az emberek jobban odafigyelnek magukra és az otthonukra."

Fotók: ADA



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Bútorok
A bútor, ami megdobogtatja a szíved
Nem erre a pályára készült, a véletlen mégis ebbe az irányba terelte. Szikszai László nagy szakértelemmel, szeretettel, kiforrott ízléssel nyúl a ...

Dekor
Nyárváró kerti bútor
Az igazi kerti bútor könnyű, színes és lyukacsos, van belőle szék és asztal, ha kell, akár többféle formában és méretben is.

Megoldjuk
Ezekkel a költségekkel számoljunk lakásvásárlás esetén
Lakásvásárláskor a vételár mellett egyéb költségek is jelentkeznek – nem csak a vevő, hanem az eladó terhére is. Igaz, a járulékos költségek többsége ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek