hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Hibák, amiket a nappali berendezésénél elkövethetsz

Nagyon sok apróságra oda kell figyelnünk a berendezés során, ha azt szeretnénk, hogy a nappalink otthonos és szép legyen. Cikkünkben most elárulunk néhány hibát, amiket érdemes kiküszöbölni.

Mellőzöd a szobanövényeket

A szobanövényeket a nappaliban sem kell mellőznöd. Ha sötétebb helyiségről van szó, válassz olyat, amely jól megvan fény nélkül is. Már egy friss vágott virágokból álló csokor is feldobja a szobát, ettől a látványtól mindenkinek egy kicsit jobb kedve lesz.

Túl nagy a rendetlenség

Nem jó, ha tárolásra használod a nappalit. Megeshet, hogy indulás előtt a sietségben gyorsan ledobsz ide egy kabátot, kardigánt vagy táskát, de ne hagyd, hogy felhalmozódjanak, amint időd engedi, tedd őket a helyükre.

Túl sok párna

Bármennyire is csábít, hogy minél több pihe-puha párnát halmozz a kanapéra, ne tedd. Ha túl sokat teszel ki, attól a nappali zsúfoltnak rendetlennek fog tűnni. Helyezz el a sarkában két-három darabot és annyi elég is lesz.

ashtray-book-cushion-decoration-298842.jpg

Poros felületek

A polcokon és az asztalon gyorsan kialakulhat a vastag porréteg, ezért fontos, hogy gyakran töröld át a felületeket. Ha nem szeretsz takarítani, talán jobb, ha mellőzöd az üvegburkolatú dohányzóasztalt, azon ugyanis már az ujjlenyomatok is meglátszódnak.

Egyféle stílushoz ragaszkodsz

Nem szerencsés, ha a helyiség minden darabja ugyanolyan stílusú, mert a vendégeidnek olyan érzése támadhat, mintha egy kiállítóteremben lennének. Bátran kísérletezz mással is, vegyítsd egymással a különböző stílusokat, csupán az egyensúlyra figyelj.

Aránytalan szőnyeg

A szőnyeg kiválasztása alapjaiban határozza meg a helyiség hangulatát. Ügyelj arra, hogy ne legyen túl kicsi, mert az rontja az összhatást és ne legyen túl nagy se, mert az pedig túlságosan zsúfolttá teszi a teret.

Tévé a középpontban

Ne hagyd, hogy a tévé kerüljön a középpontba, ha lehet ezt inkább ne a nappaliba helyezd. A figyelmet tereld inkább egy szép faliképre vagy festményre, esetleg a kandallóra.

nappali.jpg

Forrás: HomeBeautiful
hirdetés

Legnépszerűbb témák
Hírek
Megjelent az OTTHON Házak különszámunk
Ez az év is számos újdonságot hozott a házépítés területén, ráadásul küszöbön áll a 2021-ben életbe lépő szigorú energetikai előírás nem kisebb ...

Hírek
Megjelent az OTTHON októberi száma
Októberben bár az egyre lejjebb kúszó hőmérséklet miatt időnk legnagyobb részét odabent töltjük, azért a kültéri örömökről sem mondunk le teljesen. ...

Hírek
Ezt az otthont választották az év házának
Átadták az év háza díjakat. Családi ház kategóriában a fődíjas egy hűvösvölgyi otthon lett.

EZT IS Ajánljuk
Stílusos otthonok
Megmutatta konyháját Marton Adri: itt készülnek finom fogásai
A gasztro műsorvezető, Marton Adrienn nemrég megmutatta konyháját az OTTHON magazinnak. A barátságos és jól tervezett helyiség szép emlékeket őriz: ...

Praktikus ötletek
Új intézkedések várhatók a lakáspiacon
A hamarosan a kormány elé kerülő lakásprogram-tervezet új lökést adhat az amúgy is szárnyaló ingatlanpiacnak.

Inspiráció
Trendi motívumok
Megmutatjuk mik a legnépszerűbb mintázatok, amikkel te is új karaktert adhatsz otthonodnak!
Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek