hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Kertészeti trendek 2024

Lassan újra kitavaszodik, ideje, hogy megnézzük, melyek lesznek idén a kerti trendek! Tervezd meg most, milyen látványt szeretnél, gondold át, mely növényeket szereznéd be szívesen.

Mentsük meg a beporzókat

2024-ban egyre több figyelem irányul a beporzókra: fontos, hogy megfelelő környezetet biztosíthassunk számukra. Bátran ültessünk kertünkbe vadvirágokat, amelyek csak úgy vonzzák a szorgos kis rovarokat. Nem muszáj a hagyományos virágágyásba telepíteni őket, akár a járdaszegély vagy egy egyszerű virágláda is tökéletes lesz számukra.

Okosudvar

Az okoseszközök már nemcsak otthonunkat hódították meg, hanem a kertünket is. Már kaphatóak olyan kiegészítők, amelyeknek nagy hasznát vehetjük a kertészkedés során. Ilyen például egy intelligens öntözőrendszer, amely már egy egyszerű alkalmazás segítségével irányítható és időzíthető.

kerteszkedes.jpg

Tökéletesen gondozott kertek

Formára nyírt sövények, tökéletes gyep… 2024 a gondozott kertek éve lesz. A metszegetés egy igazán relaxáló kerti tevékenység, és a sövény- valamint fűnyírás is ki tud bennünket kapcsolni hétvégén egy-egy nehéz munkahét után.

Üdítő színek

Idén mindennél jobban vágyunk a színekre! Örömmel vesszük körbe magunkat mindennel, ami vidámságot visz mindennapjainkba. Gondoljuk át, milyen árnyalatok mutatnak jól egymás mellett és ez alapján szerezzük be a virágmagokat.

Sövények

Az ízlésesen formázott sövények idén nagyon népszerűek lesznek. Jöhetnek a különböző árnyalatú, ezüstös, kék vagy tarka levelű bokrok. Jól mutatnak az ösvények mellett, tökéletesen szeparálnak: ölelésükben akár néhány kerti padot, kiülőt is elhelyezhetünk.

Forrás: The Spruce, fotó: Shutterstock



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Dekor
Stílusos kerti bútorok vidám színekben
Vizuális geg, látványos design kültéri bútorra komponálva. Ötletes és modern kerti székek, fotelek és asztalok következnek.

Kert, növény
Kikelet a kertben
Tél utóján, amikor enged a fagy karma, izgalmas verseny veszi kezdetét a kertben. Reggelente még zúzmara telepszik a tájra, ám néhány növény ezt az ...

Inspiráló helyiségek
Töltődj a természettel: Sütő Enikővel, az Álomkertek műsorvezetőjével beszélgettünk
Sütő Enikő vallja: az emberiségnek vissza kell találnia a természethez, hiszen az öröm, a boldogság, maga az élet forrása. Ebben is segítségünkre ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek