hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Átadták a Real Estate Awards díjakat

A Pesti Vigadóban ítélték oda nemrég a szakma egyik meghatározó elismerését, a Real Estate Awards-ot. A 2012-ben alapított Metrodom Csoport Metrodom Green lakópark projektjével nyerte el az év tervezett lakó projektje kategória díját.

„Büszkék vagyunk rá, hogy projektjeinkkel a zöld fordulat élére tudunk állni, utat mutatva más ingatlanfejlesztőknek, hogy kövessék példánkat és együttesen zöld és fenntartható élettereket építsünk, ezekkel tegyük még élhetőbbé városainkat. A 2012 óta folyamatos törekvésünket erősíti meg, hogy különösen energiahatékony, "AA" energetikai besorolású, tetőre telepített napelem rendszerrel felszerelt, 50 százalék feletti zöldterületi mutatóval bíró Green projektünk nyerte el a Real Estate Awards - év tervezett lakó projektje díját” – mondta el az elismerés átvételekor beszédében Kiss Gábor a cég műszaki igazgatója.

metrodom.jpg

A kulcsszó zöld és energiahatékony élettér

A IX. kerületben a Vaskapu és a Vágóhíd utca sarkán felépülő, 508 lakásos Metrodom Green a Millenniumi Városközpont egyik legkülönlegesebb, legkarakteresebb lakóparkja lesz. A prémium kategóriás épület és lakások nemcsak minőségükben és megjelenésükben lesznek kiemelkedőek, de az alkalmazott, jövőbe mutató műszaki megoldások miatt is, amelyeknek köszönhetően a lakópark az átadás után évtizedekkel is ki fogja elégíteni a kor aktuális igényeit. A lakóteret a zöld megoldásokon kívül extra hozzáadott értékű közösségi terek egészítik ki. A lakókat többek között közösségi nappali, wellness és szauna, babaszoba, játszótér, mászófal, napozó- és grillterasz, co-working iroda, valamint csomagpont és mikromobilitási állomások várják.

A Metrodom Green lakóparkot a zöld homlokzat, a belső park és a közösségi szolgáltatások mellett az "AA" energetikai besorolás és a tetőre telepített napelem rendszer teszik különlegesen fenntarthatóvá a hasonló méretű társasházak között. Az épület teremgarázsban minden beálló saját elektromos töltővel rendelkezik, így a tulajdonosok a villanyautóikat a lehető legegyszerűbben tudják tölteni.



Legnépszerűbb témák
Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Dekor
Az olajfák alatt: interjú a Napsütötte Toszkána írójával
A Napsütötte Toszkána nemcsak Frances Mayes leghíresebb könyvének címe, de az élete része is: itt születnek csodás történetei.

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Hírek
Átadták Az Év Tájháza címet
Idén a somogyszobi Vilma-ház nyerte el Az Év Tájháza címet.

Hírek
Ennyiért lehet most lakást bérelni Közép-Európa országaiban
A környező országok fővárosai közül a legmagasabb ingatlanbérleti díjakat idén nyáron Prágában mérték, ahol egy kétszobás belvárosi lakásért ...

Hírek
Még egy hónapig lehet nevezni az Év Homlokzata 2021 pályázatra
2020 decembere óta már nagyon sok nevezés érkezett az Év Homlokzata pályázatra, amely most ünnepeli tizedik jubileumát. Az öt fős szakmai zsűri ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek