hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Európa legszebb épületeire szavazhatsz

Idén hatodik alkalommal rendezik meg a Baumit Life Challenge Nemzetközi Építészeti versenyt, amely a Baumit homlokzatképző anyagokkal készült legnívósabb épületeket díjazza. A megmérettetésen ezúttal 29 magyar épület vesz részt, melyekre 2024. április 16-ig, a közönségszavazás keretein belül bárki leadhatja szavazatait, támogatva a hazai építészeket.

A homlokzat az épület arca, amely nemcsak a tervező és a tulajdonos ízlését, stílusát tükrözi, hanem a városképet is alakítja. A Baumit Life Challenge pályázat idén is elképesztő homlokzatokat és nemzetközi építészeket versenyeztet meg, immáron hatodik alkalommal. A verseny célja, hogy az épületek homlokzatát alkotó anyagok párosításában, a forma- és színkombinációkban rejlő kreatív lehetőségeket a nagyközönség számára is bemutassa, valamint a díjazással inspirálja az építészeket a jövőben is minél szebb és különlegesebb homlokzatok megtervezésére.

Pályázni azokból az országokból lehet, ahol Baumit vállalat működik, azzal a feltétellel, hogy az épület homlokzata Baumit anyagokkal készült. Magyarországról a résztvevő építészeket a magyar Baumit kérte fel a pályázásra. 

A beküldött pályázatokat 13 nemzetközileg elismert építész értékeli hat kategóriában: családi ház, társasház, középület, hőszigetelés, műemlék és különleges textúra. A nemzetközi zsűri kategóriánként 6-6 döntős épületet választ ki, majd közülük a díjazottakat és egy fődíjas épületet. A díjátadó helyszíne az az ország, amely megnyerte az előző pályázat fődíját. Idén az ünnepélyes díjátadó 2024. május 23-án kerül megrendezésre Ljubljanában. A Baumit Life Challenge 2024 díj aktualitásairól folyamatosan hírt adunk a Baumit honlapján és Facebook oldalán.

Ide kattintva szavazhatsz Európa legszebb építészeti megoldásaira!

haz.jpg

Fotó, forrás: Baumit



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Hírek
Rejtőzködő tetőráépítés tükörhomlokzattal
Az illeszkedés problémája régi és új között mindig is kérdéses volt az építészetben. Íme egy remek megoldás Hollandiából.

Hírek
Nemzetközi díjat nyert a magyar építésziroda
BigSEE Architecture 2023 nemzetközi építészeti díjat kapott a Középülettervező Zrt. (KÖZTI) négy projektje is Szlovéniában.

Hírek
Díjazták Velence ikonikus épületének felújítását
A David Chipperfield Architects milánói építészeti irodája segítségével valósult meg az a projekt, amely során felújították és modernizálták a ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek