hirdetés
hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egyet fizet, hármat vihet lakásakció

Új lakás vásárlásakor komoly hibát követ el az, aki csak a lakás árat figyeli. A járulékos költségek is jelentősek. Van, hogy úgy érezzük, a semmire fizetünk: ilyenek az ügyintézési díjak, járulékok. Valamivel kellemesebb a lakberendező díját vagy az új bútorok költségeit számba venni. Nem mindegy hát, hogy egy lakásakció keretében milyen jelentős plusz tételeket tudunk lehúzni a listáról.

Lakáskeresőben?

Ilyenkor a két legfontosabb szempont a lokáció és az ár. Hiszen tudjuk, hol akarunk lakni és hogy erre mekkora keretünk van. Aztán jön a sakkozás a szobaszámokkal és a négyzetméterekkel: legyen saját szoba, legyen hova elpakolni életünk felhalmozott hordalékát, ja, és a kocsinak is kellene állnia valahol.

illustrations-2020-06-26a.jpg

Ma már valamire való lakópark fejlesztés elképzelhetetlen mélygarázs vagy felszíni kocsibeálló nélkül. Még akkor is, ha maga az épület – jelesül a GAMA Residence - tömegközlekedéssel is kiválón megközelíthető helyen van. Mert hiába a 3-as metró és több villamosvonal közelsége, néha a nagybevásárlást is el kell intézni. Jó lenne meglátogatni a vidéki rokonokat, vagy kirándulni egyet. Autóval ez is könnyebb.

Na de hol?

A Középső-Ferencváros legfelkapottabb részen, az un. rehabilitációs negyedben, ahol folyamatosak a fejlesztések, mindenhol fizetős az utcai parkolás. Ez még hagyján, hiszen lakásonként egy parkolási engedély kiváltható az önkormányzattól, helyet találni viszont szinte lehetetlen.  Egy átlagos IX. kerületi újépítésű lakáshoz 3,5-4 millió forintba kerül egy parkolóhely. Ha ehhez hozzáadjuk a tároló árát is, rögtön 5-7 millió forint körüli összegnél tartunk. Mindegy, hogy fiataloknak tervezett 30 négyzetméteres kislakásról, vagy családi igényeket kielégítő 4 szobás lakásról van szó. Ez az összeg jelentősen rádob a lakás árára.

Nézd meg itt: lakasakcio.com

Nem véletlen, hogy a lakasakcio.com oldalon kínált lakások iránt hihetetlenül nagy az érdeklődés. Az oldalon kínált lakásokhoz ugyanis INGYEN jár a parkolóhely IS. Naponta számos érdeklődés érkezik az építtetőhöz, az Avico Grouphoz. Bár a Gama Residence-ben 158 változatos elrendezésű lakás épül, a szabad lakások vészesen fogynak.

Persze itt most elmondhatnánk, hogy a belső IX. kerületben, 

• a SOTE-hoz és a többi egyetemhez közel, 
• a Lurdy ház és a Corvin Plaza között félúton, 
• a Művészetek Palotájától, a Nemzeti Színháztól, a Budapest Parktól sétatávolságra
• és a Nagykörúttól néhány perce lévő 

elhelyezkedése miatt a Gát utca és Márton utca sarkán lévő épületben lakást venni mennyire iszonyúan jó befektetés. Persze, a lakásokat hosszútávon diákoknak kiadni, vagy bérelhető apartmant kialakítani is ideális. 

Az igazi különlegesség azonban az, hogy itt a 158 lakás valóban változatos: mindegyik a különböző élethelyzeteknek megfelelő, jól átgondolt alaprajzzal készül. Így az egyetemisták, vagy frissen összeköltözők mellett a gyermekes családok is megtalálják a kedvükre való elrendezést. Négy szoba akkor is elég, ha a három gyerekkel teljesen kimerítjük a családi adókedvezményt. Természetesen a lakásokra CSOK is igénybe vehető.

1200X1200-gama-SLICES.jpg

Bár a Ferencváros néhány évtizeddel ezelőtt nem éppen polgári környéknek számított, a gombamód szaporodó újépítésű házak nem csak az épített környezetet, de a környék presztízsét is jelentősen megváltoztatták. A GAMA Residence ehhez a presztízshez járul hozzá modern homlokzatával. És hogy a minőséget bent is érezzük, a lakáshoz a minőségi burkolatokon túl ingyenes lakberendezési tanácsadást is kaphatunk.

Ha vásárolnál, ez túl nagy kedvezmény ahhoz, hogy meg se nézd...

Ha új lakás vásárlásán töröd a fejed, ne gondolkozz sokáig! Most nézd meg a lakasakcio.com oldalon lévő szabad lakásokat, amikhez ingyen tároló és parkolóhely is jár. Tudod, az „egyet fizet, hármat vihet” szlogen itt nem olcsó reklám, hanem a valóság. (x)

AVICO-akcio-2020-06.jpg



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Stílusos előszobák, közlekedők
Amikor a vendégek belépnek otthonunkba, először az előszobát pillantják meg. Ha szeretnénk jó benyomást kelteni, érdemes a berendezésére nagyobb ...

Dekor
Gyűjtőszenvedély: Benedict Winterrel beszélgettünk
Műkincsek, aukciók: egyeseknek hobbi, másoknak kiváltság. Benedict Winter maga is a szép tárgyak szerelmese, aki a Christie's aukciósház Privát ...

Inspiráló helyiségek
Virágos rét tálalva: Halmos Monikával beszélgettünk
Andersen egyik meséjében a virágok bált rendeztek, rózsalányok keringőztek jácintifjakkal. Ilyennek képzeltük Halmos Monika, a Rózsakunyhó ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Inspiráló helyiségek
Kis lakás átalakítva
Kriszta hét éve vásárolta meg azt a lakást, amit azóta is folyamatosan átalakít. Kezdetben öccsével költözött ide, majd betoppant az életébe Gergő, ...

Hírek
Egyre népszerűbbek a panellakások: ennyi most az átlagos négyzetméterár
2022-ben újabb panelreneszánsz indult a lakáspiacon – legalábbis ezt mutatják az elemzések.

Inspiráló helyiségek
Otthonosan a Balatonnál
A tó állandóan változó kékes tónusai és a levendulamezők színvilága inspirálta Éváék házának hangulatát Révfülöpön, amelyben a ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek