hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Régi padok, lócák új élete: csempéssz rusztikus hangulatot otthonodba

Ha új otthonba költözünk, semmiképp nem szabad kidobásra ítélni a régi családi bútordarabokat. Egy-egy kopottas pad vagy lóca például nagyon kellemes, bensőséges hangulatot teremthet a helyiségben. Lehet az az előszoba vagy a nappali, a kedves emlékre rápillantva sokkal otthonosabbnak érezhetjük az egész lakást.

Hálószobában

Ebben a tetőtéri hálószobában a meleg bézs és a natúr szürke színek árnyalják a fehér uralmát, a hatást pedig a sötét gerendák fokozzák. A rusztikus stílusú régi lóca mintegy ágyelőként, rakodófelületként funkcionál. 

pad1.jpg

Előszobában

Fontos, hogy ragaszkodjunk a régi, családi darabokhoz, így tettek ebben a lakásban is: az ükszülői örökségből származó százötven éves lócának már a falak tervezésekor kimérték a helyét az előszobában. A svéd design tapéta friss, modern, mégis elvarázsolt hátteret teremt.

pad2.jpg

Nappaliban

Élettel tölti meg a teret ebben a tágas nappaliban a díszes, régi pad. Az értékes, család szívének kedves darabot hagyja érvényesülni az egyszerű berendezés és a visszafogott színek.

pad3.jpg

Étkezőben

Ebben az étkezőben ötletes megoldásként az asztal köré szék és rusztikus pad is került, amely nagyobb társaság esetén akár a nappaliban is szerepet kap. Itt ülve szép látványt nyújtanak a szürke acél térelválasztók.

pad4.jpg

Fotók: F. Tóth Gábor, Jurassza Zsófia, Jaksa Bálint
hirdetés

Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Cementgyárból luxusotthont varázsolt az építész
Egy építész fantáziát látott egy elhagyott cementgyár épületében és közel 4 évtized alatt luxusotthont varázsolt belőle.

Stílusos otthonok
7 csodaszép enteriőrfotó: el sem hinnéd, hogy ezek mind lakókocsik
Lakókocsik felújításával, otthonná alakításával foglalkozik Trina Sholin és férje.

Stílusos otthonok
Bájos eklektika: egy fast fashiont nélkülöző otthon
Első saját otthonát teremtette meg Vanda és Roland egy régi polgári lakás falai között: a látványosan átalakított terekkel és az egyedi, egyben ...

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Keltsd új életre otthonod!
A Praktiker új tavasz kollekciója, amelyet a virágos rét ihletett, elhozza otthonunkba a legfrissebb nyugat-európai trendeket.

Inspiráló helyiségek
Ésszerűen tökéletes
A budai hegyekben lévő utca csendes, békés, két oldalról takaros villák övezik. Zamatos a levegő, madárcsicsergés a zene, alattunk a főváros. Ideális ...

Inspiráló helyiségek
Elegáns átalakítás a belvárosban
Remek lehetőség és nagy kihívás is egyben, ha egy nemrég végzett építőművész saját lakását alakíthatja ki a maga koncepciója szerint. Lilit ...
Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek