hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Világszerte csökkentek az árak a JYSK-nél

Jelentősen csökkentette az árakat a JYSK, a dán kiskereskedelmi üzletlánc annak érdekében, hogy a termékek továbbra is megfizethetőek és versenyképesek maradjanak. 

A JYSK több mint 4 ezer terméket forgalmaz a matracoktól és kerti bútoroktól kezdve az olyan lakberendezési cikkekig, mint a vázák, műnövények és szőnyegek. Adataik szerint a termékek több mint felénél csökkentek az árak a tavalyi évhez képest. 

„Az a célunk, hogy a vásárlók elsőszámú választása legyünk, amikor a lakberendezésről van szó. Az elmúlt évek során sok más vállalathoz hasonlóan mi is tapasztaltuk, hogy a költségek az egész üzletágunkban növekedtek, részben az infláció és a globális bizonytalanság miatt. Ezeknek a költségeknek a nagy részét a JYSK viselte, mert azt szeretnénk, hogy áraink mindig versenyképesek legyenek. Ezért a népszerű termékek széles skáláján még tovább csökkentettük az amúgy is alacsony árainkat" - mondta Jørgen Lund, a marketingért, értékesítésért és terjeszkedésért felelős ügyvezető alelnök.

Mindig Alacsony Áron további 300 termék

A cég célja, hogy a skandináv minőségi termékeket mindenki számára elérhetővé tegye, éppen ezért hozták létre a „Mindig Alacsony Ár” kategóriájú termékeket. Ebben a kategóriában az árat különösen versenyképes szinten rögzítik. 2023-ban 300 termékkel, 1200-ról 1500-ra növelték az ebbe a kategóriába tartozó termékek számát, ami egy JYSK üzlet teljes választékának akár felét is jelenti. Az elmúlt év során pedig ebben a kategóriában az árak világszerte a termékek több mint 65 százalékánál csökkentek. 

Bár a termékek árai országonként eltérőek lehetnek, az árcsökkentések a JYSK több mint 3000 üzletének mindegyikében megtalálhatók. 

„Az alvás és a lakberendezés területén a skandináv dizájnról vagyunk ismertek, és üzleti modellünk lényege, hogy mindig népszerű termékeket kínálunk akciósan, nagyon kedvező áron. Szeretnénk megkönnyíteni a vásárlók számára, hogy továbbra is a JYSK-öt válasszák, miközben tudják, hogy áraink mindig versenyképesek. Ezért nagyon örülök, hogy ennyi termék árát tudjuk csökkenteni" - mondja Jørgen Lund.

jysk.jpg

Magyarországon is csökkentek az árak

A cég így Magyarországon is több, alapvető lakberendezési termék árát csökkentette az elmúlt időszakban. Augusztus vége óta közel 750 „Mindig Alacsony Ár” feliratú termék ára csökkent a JYSK-nél, átlagosan közel 15 százalékkal. 

„Rendszeresek az akciók az üzletekben, de fontosnak tartjuk, hogy a termékek egy része minden nap, ugyanazon az alacsony áron legyen elérhető, ezért vezettük be a „Mindig Alacsony Ár” termékeket a JYSK-nél. A nehezebb gazdasági helyzet miatt azonban itt, a „Mindig Alacsony Ár” termékeknél csökkentettük az árakat az elmúlt időszakban. Ezeknek a termékeknek közel 50 százaléka átlagosan közel 15 százalékkal kedvezőbb áron érhető el az augusztus végén érvényes árhoz képest. Ezek között olyan alapvető termékek is megtalálhatóak, mint az ágyneműk, háztartási aprócikkek, bútorok, így például szekrények és kanapék" - mondta Szimeiszter Sándor, a JYSK Magyarországért, Ausztriáét és Görögországért felelős country directora.



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Hírek
Az agglomerációban is csökkentek az ingatlanárak
Megérkezett az árak csökkenése a főváros egyik legkeresettebb és legdrágább agglomerációs övezetébe. Az északnyugati szektorban az átlagos ...

Hírek
Megdöbbentő összegek: itt a legmagasabbak az ingatlanárak
Bár valamelyest csökkentek az árak 2018-hoz képest, a tavalyi év összegzése alapján még mindig Monacóban találhatóak a világ legdrágább ...

Hírek
Ennyibe kerülnek idén a fenyőfák: ilyen árakra számíthatunk
Mélyen a zsebünkbe kell nyúlni idén, ha karácsonyfát szeretnénk állítani: a nordmann fenyő méterenkénti ára elérheti a 7-8 ezer ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek